top of page
  • Forfatters billedeSlinkert & Aarøe

Stor nyhed: Slinkert & Aarøe Logistics Advice!Vi er glade for at kunne meddele, at Slinkert Logistic Advice officielt rebrander til Slinkert & Aarøe Logistics Advice. Denne ændring markerer en ny æra for vores virksomhed, da vi byder Nicolaj Aarøe velkommen som partner og medejer.

Nicolaj kommer med et væld af erhvervserfaring inden for logistik på tværs af sø-, luft- og specialprojekter sammen med en stærk baggrund i den offentlige sektor. Hans dybdegående forståelse og styring af logistiske udfordringer på højt niveau har ført til betydelige forbedringer og innovationer i de sektorer, han har arbejdet med. Nicolajs evne til at udnytte sit lokale, regionale og globale netværk og forhandle under komplekse forhold har været nøglen til hans succes i mange af hans projekter.

Nøglekompetencer Nicolaj tilfører teamet:

  • Globalt netværk og relationer:Udnyttelse af et omfattende globalt netværk til at optimere vores operations- og forsyningskædestrategier.

  • Ekspert i proces- og forandringsledelse: Ledelse af komplekse projekter fra konceptualisering til implementering, sikrer smidige overgange og integration af innovative løsninger.

  • Specialist i Shipping, digitalisering og dokumentation: Fører an i digitalisering og effektivisering af vores logistikprocesser, forbedrer nøjagtigheden og overholdelsen af industriens standarder.


Følg vores rejse og opdag, hvordan Slinkert & Aarøe Logistikrådgivning kan styrke din virksomheds logistik og forsyningskæde.

Tak til alle vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere for jeres fortsatte støtte og tillid. Vi glæder os til at fortsætte denne rejse sammen – nu som Slinkert & Aarøe.
5 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page