top of page
RAW-MAT-BACKGROUND-(1).jpg

Råvarer & Commodities

Slinkert & Aarøe tilbyder ekspertlogistikrådgivningsydelser skræddersyet til de unikke udfordringer inden for råvareindustrien. Vores løsninger optimerer forsyningskæderne af vitale ressourcer som stål, træ, mineraler og landbrugsvarer, og sikrer effektiv, sikker og bæredygtig transport og opbevaring.

Raw-materials.jpg

Stållogistik

Stål er fundamentalt for talrige industrier, lige fra byggeri til produktion. Vi tilbyder specialiserede logistikløsninger, der imødekommer de specifikke behov i stålsektoren, og administrerer alt lige fra bulktransport til just-in-time levering til produktionslinjer. Vores strategier sikrer, at stålprodukter håndteres med præcision, undgår skader og reducerer spild i hele forsyningskæden.

Mineraler og
Landbrugsvarer

Vores konsulentvirksomhed omfatter også logistikken af mineraler og landbrugsvarer, sektorer der kræver høje niveauer af effektivitet og overholdelse af reguleringsstandarder. Vi håndterer den komplekse logistik af minedriftsproduktioner, fra udvindingssteder til forarbejdningsfaciliteter, samt landbrugsvarer fra gårde til globale markeder. Vores løsninger adresserer udfordringerne ved sæsonbetonede produktionscyklusser, markedsefterspørgselsudsving og behovet for specialiserede opbevarings- og transportforhold.

Minerals-and-agricultural-commdities.jpg

Omfattende Raw Materials Management

Slinkert & Aarøe administrerer også logistikken for andre kritiske råmaterialer såsom plast, tekstiler og byggematerialer. Vi leverer skræddersyede løsninger, der dækker indkøb, bevægelse og opbevaring af disse materialer, hvilket forbedrer forsyningskædens robusthed og effektivitet. Vores ekspertise i håndtering af forskelligartede råmaterialer sikrer, at dine forsyningskæder er robuste, fleksible og forberedte på kravene fra moderne produktionsmiljøer.

Tag Kontakt

E: mail@slinkert.dk
T: +4560950050

Contact Us

Thanks for submitting!

Udforsk Vores Industrier & Sektorer

ENERGY.jpg
Energi
CONSUMER.jpg
Forbruger, Detail & Modeindustri
AUTOMOTIVE.jpg
Autoindustri & New Mobility
PHARMA.jpg
Sundhedssektor & Pharma
DEFENSE.jpg
Statslig, Forsvar & Offentlig Sektor Logistik
FOOD.jpeg
Mad & Letfordærvelige varer
Industry.jpg
Industri & Produktion
Raw-materials.jpg
Råmaterialer
bottom of page