top of page
  • Forfatters billedeSlinkert & Aarøe

PostNord Logistics DK lukker!


Som følge af PostNord's nylige beslutning om at nedlægge mange stillinger og fokusere deres forretning, står flere virksomheder nu over for udfordringer med deres nationale distribution. Denne udvikling har skabt et akut behov for alternative og omkostningseffektive løsninger, især for virksomheder, der er afhængige af PostNord til distribution af paller, stykgods samt part- og fuldloads i Danmark.

 

Hvordan skal man forholde sig?


Vi har flere kunder, som pr. 1. juli vil skulle finde nye løsninger til deres distribution, og vi er klar til at hjælpe. Hos Slinkert & Aarøe Logistics Advice specialiserer vi os i distribution i Danmark og kan finde de bedste og mest omkostningseffektive løsninger for din virksomhed.

 

Som Pernille Slinkert, vores ekspert på Road siger:

 

"Vi forstår, hvor kritisk denne situation er for mange virksomheder. Vores erfaring og indsigt i markedet giver os mulighed for at tilbyde og forhandle skræddersyede løsninger, der sikrer, at vores kunder ikke oplever afbrydelser i deres forsyningskæde." 

Vi arbejder allerede på højtryk for at hjælpe vores kunder med at finde passende alternativer. Her er nogle af de skridt, vi kan tage sammen:

 

  • Analyse af nuværende setup: Gennemgang af jeres nuværende distributionsaftaler og identificering af mulige optimeringer.

  • Alternativer og løsninger: Identificering af nye logistikpartnere og forhandlingsaftaler for at sikre kontinuitet og omkostningseffektivitet.

  • Implementering: Hurtig og effektiv implementering af nye distributionsaftaler for at undgå afbrydelser i forsendelserne.

 

Vi har allerede hjulpet flere kunder med at overkomme denne udfordring og står klar til at assistere flere virksomheder, der er ramt af PostNord's omstrukturering.

 

Lad os tage en dialog om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed. Kontakt os for at arrangere et møde eller et kald, så vi kan drøfte dine specifikke behov og finde den bedste løsning for jer.

Kilder:

 


33 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page